ONZE KAART

Bij het aperitief

Portie olijven

Portie kaas

Bitterballen  (10 st)

Mini loempia (10 st)

Kippenboutjes (10 st)

Calamares (10 st)

To share warm (16 warme hapjes)

To share koud (tapasplank)

Nachos met kaassaus,  zure room, guacamole

 

Warme gerechten en slaatjes

Kaaskroket (2 st)

Garnaalkroket (2st)

Scampi curry of diabolique (9 st)

Kikkerbillen look of Pernod (9 st)

Spaghetti bolognaise

Vol-au-vent

Sla van de chef  ( zalm,  garnalen)

Sla exotic (kip,  ananas)

Sla scampi met appel

Torentje grijze garnalen

Tomaat garnaal

Croque-monsieur

Croque-madame

Croque zalm en kruidenkaas

 

Filet pur met slaatje

Filet Mignon met slaatje

Sauzen: champignon, gebroken peper, Provençale, béarnaise

Paling in ’t groen

Paling tomaat

Paling kreeftensaus

Paling van het huis

Gebakken paling met verse tartaar

Gebakken  paling in de room

Zeetong ‘Meunière’

Gebakken zalm met verse tartaar

 

Ijsjes en vieruurtjes

Coupe vanille

Coupe brésilienne

Coupe advocaat

Dame blanche

Coupe aardbeien

Senioren -ijs  (2bolletjes)

Pannenkoeken met suiker

Warme appeltaart

Crème Brûlée

Tiramisu

Dessertbordje

Brusselse wafel